Доступність посилання

ТОП новини

Президент Сполучених Штатів Америки Джордж Буш закликав союзників з коаліції продовжити воєнну присутність в Іраку для відновлення порядку в країні


-- no author -- За словами американського президента, мета терористичного угруповання “Аль Каїда” – змусити війська піти з Іраку: "Аль Каїда” розуміє ставки, “Аль Каїда” хоче, щоб ми покинули Ірак, бо “Аль Каїда” хоче використати Ірак як приклад поразки свободи і демократії".

За словами американського президента, мета терористичного угруповання “Аль Каїда” – змусити війська піти з Іраку: "Аль Каїда” розуміє ставки, “Аль Каїда” хоче, щоб ми покинули Ірак, бо “Аль Каїда” хоче використати Ірак як приклад поразки свободи і демократії".

Британський прем’єр-міністр Тоні Блер, виступаючи в парламенті, закликав світову спільноту не зупинятися в боротьбі з тероризмом: "Терористи не мають наміру складати зброю. Це війна. Війна проти нашого способу життя, проти демократії, проти свободи. Ми маємо подвоїти наші зусилля і розгромити їх, об’єднавши зусилля всього світового співтовариства".

Тим часом майбутній прем’єр Іспанії Хосе Луїс Родрігес Сапатеро оголосив про намір вивести іспанські війська з Іраку.
XS
SM
MD
LG