Доступність посилання

ТОП новини

Американський сенатор Джон Керрі, найімовірніший кандидат у президенти США від Демократичної партії, виступив із програмною промовою перед виборцями у Вашингтоні


-- no author -- Критикуючи зовнішню політику адміністрації Джорджа Буша, Керрі заявив, що Америка загрузла в Іраку, а адміністрація Білого дому продовжує провалену односторонню політику, яка позбавляє американців важливих, перевірених часом союзників.

Критикуючи зовнішню політику адміністрації Джорджа Буша, Керрі заявив, що Америка загрузла в Іраку, а адміністрація Білого дому продовжує провалену односторонню політику, яка позбавляє американців важливих, перевірених часом союзників.

У той же час віце-президент США Дік Чейні, виступаючи у Каліфорнії, зазначив, що у 1998-му році сенатор Керрі висловлювався за зміну режиму в Іраку, навіть застосувавши силу, якщо виникне така необхідність. А у жовтні 2002-го року, коли Конгрес голосував з цього питання, сенатор Керрі підтримав воєнну операцію – у випадку, якщо Саддам Хусейн відмовиться виконати вимоги ООН.
XS
SM
MD
LG