Доступність посилання

ТОП новини

Фракція "Наша Україна" не вдаватиметься до блокування трибуни парламенту у разі винесення сьогодні на голосування законопроекту про вибори народних депутатів


-- no author -- Про це в інтерв''ю журналістам повідомив член фракції "Наша Україна", член тимчасової спеціальної комісії з доопрацювання змін до Конституції України Микола Катеринчук.

Про це в інтерв''ю журналістам повідомив член фракції "Наша Україна", член тимчасової спеціальної комісії з доопрацювання змін до Конституції України Микола Катеринчук.

Він нагадав, що до законопроекту, ухваленому в першому читанні 5-го березня, внесена 971 поправка депутатів. Комісія розглянула менше половини їх. Це, за словами М.Катеринчука, може призвести до того, що кожен народний депутат вимагатиме сьогодні, щоб його поправка була поставлена на голосування, внаслідок чого може змінитися суть документу. Тому М.Катеринчук переконаний, що не варто поспішати, а дати можливість комісії доопрацювати документ і винести його на голосування в четвер, 25-го березня.

В сьогоднішньому порядку денному засідання парламенту закон про вибори народних депутатів не значиться.
XS
SM
MD
LG