Доступність посилання

ТОП новини

Україна обурена заявою Президента Грузії Міхеїла Саакашвілі про залучення керівництвом Аджарської автономії українських найманців


-- no author -- Про це повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ із посиланням на заяву першого заступника міністра Володимира Єльченка під час зустрічі з послом Грузії Григолом Катамадзе. Україна, з огляду на тісні партнерські відносини з Грузією, категорично заперечує навіть гіпотетичну можливість такої постановки питання. Єльченко вимагав від грузинської сторони негайних роз''яснень з цього приводу.

Про це повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ із посиланням на заяву першого заступника міністра Володимира Єльченка під час зустрічі з послом Грузії Григолом Катамадзе. Україна, з огляду на тісні партнерські відносини з Грузією, категорично заперечує навіть гіпотетичну можливість такої постановки питання. Єльченко вимагав від грузинської сторони негайних роз''яснень з цього приводу.

Посол Грузії запевнив, що про ситуацію, яка склалася, буде негайно поінформована грузинська влада.

За повідомленнями російських ЗМІ, Саакашвілі заявив, що керівництво Аджарії веде переговори про вербування бойовиків з України і Чечні.
XS
SM
MD
LG