Доступність посилання

ТОП новини

Один з лідерів фракції БЮТ Олександр Турчинов називає головним досягненням опозиції те, що вона змусила більшість і комуністів дотримуватись регламенту під час розгляду закону про вибори народних депутатів


-- no author -- Коментуючи журналістам вчорашнє голосування законопроекту про парламентські вибори, О.Турчинов сказав, що "це дуже смішно виглядало, коли більшість, яка 5 разів блокувала ухвалення рішення щодо пропорційного закону про вибори, сиділа до 24-ї години і голосувала той закон, якого раніше вимагала опозиція.

Коментуючи журналістам вчорашнє голосування законопроекту про парламентські вибори, О.Турчинов сказав, що "це дуже смішно виглядало, коли більшість, яка 5 разів блокувала ухвалення рішення щодо пропорційного закону про вибори, сиділа до 24-ї години і голосувала той закон, якого раніше вимагала опозиція. О.Турчинов додав, що будь-який відхід від регламентних норм у подальшому може призвести до серйозної парламентської кризи.

"Це наше жорстке попередження, і більшість змушена була з цим рахуватися, разом з тим ухвалюючи ті закони, які конче нам потрібні", - сказав депутат.
XS
SM
MD
LG