Доступність посилання

ТОП новини

У Києвi вiдкрився Всеукраїнський форум з пiдтримки конституцiйної реформи. В його роботі беруть участь понад три тисячі делегатів з усіх регіонів


-- no author -- На форумі виступили представники парламентської більшості, які закликали підтримати конституційну реформу. Координатор більшості Степан Гавриш зазначив, що завдання конституційної реформи полягає в унеможливленні функціонування тіньової економіки і політики, а реалізація політичної реформи дасть можливість кожному громадянину контролювати владу.

На форумі виступили представники парламентської більшості, які закликали підтримати конституційну реформу. Координатор більшості Степан Гавриш зазначив, що завдання конституційної реформи полягає в унеможливленні функціонування тіньової економіки і політики, а реалізація політичної реформи дасть можливість кожному громадянину контролювати владу.

Лідер фракції СДПУ (о) Леонід Кравчук, виступаючи на форумі, закликав підтримати політичну реформу. Він наголосив, що опозиція має зрозуміти, що вона опозиція до влади, а не до українського народу.

У форумі бере участь Президент України Леонід Кучма, прем”є-міністр Віктор Янукович.
XS
SM
MD
LG