Доступність посилання

ТОП новини

Українські миротворці в Іраку затримали озброєних іракців, які намагалися влаштувати вогневі позиції для обстрілу базового табору українців, - повідомляє прес-служба Міністерства оборони


-- no author -- У зв’язку із загостренням ситуації в Іраку, де тривають мітинги прибічників шиїтського лідера Муктади ас-Садри, командування українського контингенту розпорядилося здійснити попереджувальні заходи, щоб не допустити ескалації насильства та протиправних дій у провінції Васит. Українські солдати у місті Ель-Куті вже взяли під контроль мерію міста, телецентр та інші важливі об’єкти.

У зв’язку із загостренням ситуації в Іраку, де тривають мітинги прибічників шиїтського лідера Муктади ас-Садри, командування українського контингенту розпорядилося здійснити попереджувальні заходи, щоб не допустити ескалації насильства та протиправних дій у провінції Васит. Українські солдати у місті Ель-Куті вже взяли під контроль мерію міста, телецентр та інші важливі об’єкти.

У стані підвищеної бойової готовності перебувають також інші українські підрозділи у містах Аль-Хаї, Ес-Сувейрі та поблизу ірансько-іракського кордону.
XS
SM
MD
LG