Доступність посилання

ТОП новини

Міністр оборони США Доналд Рамсфелд вибачився сьогодні перед іракцями, що зазнали знущань від американських військ, і взяв на себе повну відповідальність за ці події, але в відставку не подав


Виступаючи в Комітеті Сенату США у справах Збройних сил, Рамсфелд заявив: «Ці події сталися під моїм командуванням як міністра оборони, я за них відповідаю і беру на себе повну відповідальність».

Виступаючи в Комітеті Сенату США у справах Збройних сил, Рамсфелд заявив: «Ці події сталися під моїм командуванням як міністра оборони, я за них відповідаю і беру на себе повну відповідальність». «Те, що сталося з цими іракськими в’язнями, жахливо. Вони ж люди, їх затримали американці, наша країна була зобов’язана ставитися до них належним чином, ми цього не зробили, і це погано. Отож перед тими іракцями, з якими погано поводилися американські військовослужбовці, я щиро вибачаюся».

Міністр оборони повідомив, що створить незалежний орган, який розсліджуватиме зловживання. За словами Рамсфелда, він також шукає можливості фінансово відшкодувати людей, що зазнали знущань.
XS
SM
MD
LG