Доступність посилання

ТОП новини

Верховна Рада України одержала офіційне подання Генеральної прокуратури, яка вимагає притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Юлії Тимошенко


20 травня прокуратура порушила чергову кримінальну справу проти лідера блоку Юлії Тимошенко. Цього разу її звинувачують у спробі підкупити суддю. Сама Юлія Тимошенко заявила, що прокуратура сфабрикувала цю кримінальну справу, щоб не допустити створення коаліції її блоку з блоком Віктора Ющенка для висунення єдиного кандидата на президентських виборах.

20 травня прокуратура порушила чергову кримінальну справу проти лідера блоку Юлії Тимошенко. Цього разу її звинувачують у спробі підкупити суддю.

Сама Юлія Тимошенко заявила, що прокуратура сфабрикувала цю кримінальну справу, щоб не допустити створення коаліції її блоку з блоком Віктора Ющенка для висунення єдиного кандидата на президентських виборах.

Тимчасом Міністерство внутрішніх справ України повідомило про оголошення у розшук чоловіка Юлії Тимошенко – Олександра та її соратників Євгена Шаго та Лідію Сокольченко. Їх розшукує Головне Управління боротьби з організовано злочинністю МВС.

Ця інформацію разом із портретами та особистими прикметами розшукуваних міститься на Інтернет- сайті Міністерства внутрішніх справ.

Мірою запобіжного заходу для Олександра Тимошенка, Євгена Шаго та Лідії Сокольченко було утримання під вартою.
XS
SM
MD
LG