Доступність посилання

ТОП новини

У Львові представники громадського руху “Чиста Україна” провели акцію на підтримку сумських студентів, які протестують проти об’єднання 3-х найбільших вузів області в один Сумський національний університет


Під час акції протесту молода дівчина із заклеєним ротом, зв’язана шнурками, уособлювала українське студентство, а люди, котрі тримали кінці шнура, - брехню й корупцію, які панують в Україні.

Під час акції протесту молода дівчина із заклеєним ротом, зв’язана шнурками, уособлювала українське студентство, а люди, котрі тримали кінці шнура, - брехню й корупцію, які панують в Україні. Як розповів активіст руху Зорян Кісь, у суботу в Сумах невідомі особи розлили токсичну речовину в наметовому містечку, яке сумські студенти встановили на знак протесту проти об’єднання вузів, що здійснюється за ініціативи народного депутата з фракції СДПУ(о) Олександра Царенка, ректора Аграрного університету в Сумах.

Керівник Сумської області Володимир Щербань вважає, що об’єднання трьох вузів згідно з указом президента дозволить суттєво збільшити зарплати викладачам.
XS
SM
MD
LG