Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр Палестинської автономії Ахмед Корей каже, що він не забирав свого прохання про відставку і додав, що на палестинських територіях "все ще існує хаос і беззаконня"


Раніше агенції повідомляли про те, що Ясир Арафат відхилив відставку прем’єра Корея.

Раніше агенції повідомляли про те, що Ясир Арафат відхилив відставку прем’єра Корея.

Сам же Ахмед Корей стосовно цього пояснив: "Це був лист про відставку, і досі я не отримав письмової відповіді. Тому я вважаю, що відставка залишається чинною".

Заява Ахмеда Корея надійшла після того, як палестинський лідер Ясир Арафат усунув з посади начальника служб безпеки, свого племінника Мусу Арафата.

Це призначення, що відбулося днями, викликало бурхливі протести на палестинських теренах. Учора в сутичках між місцевими екстремістами і прибічниками Муси Арафата були поранені принаймні 18 осіб.

Сьогодні Ясир Арафат попросив знову обійняти посаду начальника спецслужб генерала Абдель Разека Маджаїда, котрому сам же лідер автономії раніше запропонував залишити цей пост.

Генерал Маджаїд, прийнявши призначення, заявив: "Наша військова служба має довгу історію, і ми діяли заради Палестини і через палестинські інтереси. І тепер , як і в минулому , ми працюємо під проводом його ексцеленції Президента Арафата. Ми обіцяємо, що продовжимо наш похід згідно з його наказами і до його послуг".
XS
SM
MD
LG