Доступність посилання

ТОП новини

БРОДСЬКИЙ НА ПОЛИВАЛЬНІЙ МАШИНІ ПРИЇХАВ ДО ЦВК, ЩОБ ПОДАТИ ДОКУМЕНТИ НА РЕЄСТРАЦІЮ КАНДИДАТОМ У ПРЕЗИДЕНТИ УКРАЇНИ.


Сергій Собуцький

Лідер партії “Яблуко” Михайло БРОДСЬКИЙ на поливальній машині приїхав до Центральної виборчої комісії, щоб подати документи на реєстрацію кандидатом у Президенти України. В інтерв`ю журналістам він наголосив, що такий спосіб подачі документів обраний ним тому, що “країну потрібно відмити від того бруду”, який накопичився в ній за останні роки.

М.БРОДСЬКИЙ, який має намір реєструватися кандидатом у Президенти як самовисуванець, водночас підкреслив, що партія “Яблуко”, як і раніше, має намір підтримувати на президентських виборах лідера “Нашої України” Віктора ЮЩЕНКО. За словами М.БРОДСЬКОГО, можливо, ті виборці, які ще не визначилися із своїм кандидатом, в першому турі частково віддадуть свої голоси йому, а вже в другому турі підтримають В.ЮЩЕНКА.

Він також додав, що серед вже зареєстрованих кандидатів немає таких, хто міг би говорити правду про Віктора ЯНУКОВИЧА.

(Як відомо, 9 липня VII черговий з''їзд політичної партії "Яблуко" ухвалив заяву, в якій, зокрема, наголошувалося, що „не допустити до влади ЯНУКОВИЧА – це завдання не менш важливе, ніж перемога демократичного кандидата”. “З цією метою партія “Яблуко” підтримує самовисування М.БРОДСЬКОГО кандидатом у Президенти України й доручає йому використати переваги кандидатського статусу для прориву інформаційної блокади, в якій перебуває опозиція, для широкого інформування громадян України про загрозу кримінально-бандитського перевороту в Україні та для пропаганди ліберальних ідей партії середнього класу “Яблуко”, йдеться в заяві - УНІАН).

“Хтось повинний бути асенізатором”, - сказав М.БРОДСЬКИЙ, додавши, що за останні роки вже примирився з думкою, що змушений виконувати цю місію. УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG