Доступність посилання

ТОП новини

МВС України вважає, що акція сумських студентів була заздалегідь спланована відомими політичними силами і передбачала обов''язкове залучення до таких заходів екстремістськи налаштованих осіб


Студенти, які йдуть пішою колоною до Києва, протестують проти об''єднання трьох сумських вузів та призначення ректором Олександра Царенка, члена СДПУ(О). Зараз сумські студенти на шляху до Києва, де планують оголосити про Всеукраїнську студентську акцію непокори. Лідери руху спротиву наголошують, що їхня акція не має політичного забарвлення.

Про це мовиться у заяві департаменту зв''язків з громадськістю МВС, однак не уточнюється, про які політичні сили йдеться.

Студенти, які йдуть пішою колоною до Києва, протестують проти об''єднання трьох сумських вузів та призначення ректором Олександра Царенка, члена СДПУ(О).

Про перебіг подій радіо “Свобода” повідомила прес-секретар акції студентської непокори Олександра Веснич:

“Наряди міліції підтягуються зараз до того місця, де йдуть наші студенти, до Недригайлова. Це кажуть очевидці. Сьогодні студенти пікетували об 11-ій райдержадміністрацію, але рішенням суду пікетування було заборонене. Наметове містечко перестало діяти вчора ввечері. Ми поприбирали територію, і машина забрала наші речі туди в похід, бо вони там більше потрібні, а наметове містечко, як таке, вже не грає ролі”.

Зараз сумські студенти на шляху до Києва, де планують оголосити про Всеукраїнську студентську акцію непокори. Лідери руху спротиву наголошують, що їхня акція не має політичного забарвлення.
XS
SM
MD
LG