Доступність посилання

ТОП новини

УКРАЇНА НА ЧОЛІ З ЮЩЕНКОМ БУДЕ ПРОГНОЗОВАНИМ І НАДІЙНИМ ПАРТНЕРОМ.


Україна на чолі з Президентом Віктором ЮЩЕНКО буде прогнозованим і надійним партнером Росії.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив керівник виборчої кампанії кандидата в Президенти України В.ЮЩЕНКО Олександр ЗІНЧЕНКО сьогодні на прес-конференції в Москві. Більше того, він висловив упевненість у тому, що в разі перемоги В.ЮЩЕНКА на виборах “відносини між двома країнами вступлять у фазу серйозного розвитку”.

За словами Зінченка, потрібно будувати відносини на принципах ринкової економіки, тоді не буде проблем, щодо яких сторони не змогли б домовитись.

О.ЗІНЧЕНКО також відзначив, що сьогодні політика офіційного Києва, навпаки, є непослідовною, зокрема, на фоні заяви про дружбу російські компанії не допускаються до тендеру з продажу акцій “Криворіжсталі”.

Відповідаючи на запитання про ступінь важливості для підтримки В.ЮЩЕНКА офіційним Кремлем, О.ЗІНЧЕНКО наголосив, що головною для команди лідера «Нашої України» є заява Президента РФ Володимира ПУТІНА, який сказав, що Росія прийме і працюватиме з будь-яким кандидатом, який переможе на виборах.

Водночас він сказав, що було б наївно стверджувати, що команду В.ЮЩЕНКА не хвилює позиція Росії, оскільки Росія є важливим стратегічним партнером України, але команда В.ЮЩЕНКА переконана в тому, що Росія повинна сама визначатися, на кого вона робить ставку – на олігархічні клани чи на демократичні сили України. О.ЗІНЧЕНКО вважає, що сам вибір позиції згодом бумерангом повернеться до Росії.

О.ЗІНЧЕНКО наголосив, що для команди В.ЮЩЕНКА дуже важливо, щоб у Росії дізналися правду про самого В.ЮЩЕНКА і його позиції. Він відзначив, що сьогодні цей політик багато в чому міфологізований в Росії.

Також він не виключив, що результати президентських виборів по Донецькій і Дніпропетровській області, де сьогодні домінує кандидат Віктор ЯНУКОВИЧ, можуть відрізнятися від сьогоднішніх даних соціологічних досліджень.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG