Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Балога: на Закарпатті виборчою кампанією Януковича займається особисто Різак.


"Закарпаття завжди було складним регіоном. Це зумовлено багатьма чинниками як соціального, національного, так і політичного характеру. Проте, на жаль, нині основним виступає політичний чинник", - зазначив народний депутат Віктор Балога в інтерв''ю "Львівській газеті". На його думку, причина цього в тому, що "вже впродовж майже десятка років в області панує єдина політична сила, яка намагається будь-якими засобами отримати тотальний контроль не лише над економікою краю, а й над політикою.

Для досягнення цієї мети вона використовує всі засоби - від адмінресурсу до кримінальних елементів". "Якщо пригадати останні вибори міського голови Мукачевого, то всі без винятку побачили справжнє обличчя СДПУ(о). За великим рахунком, у Мукачевому відбувалися не вибори, а боротьба влади спільно з правоохоронними органами та криміналітетом проти свого народу. Однак мушу сказати, що мукачівці, попри шалений тиск, вистояли, вони перемогли. І це - найголовніше", - зазначив Балога.

Він переконаний, що "нині закарпатці добре розуміють, що повторення мукачівського сценарію вже не буде, бо у влади не знайдеться стільки бандитів і продажних правоохоронців. Скажу більше: чимало міліціонерів звільняються з правоохоронних органів лише тому, що не хочуть виконувати протизаконних вказівок свого керівництва. Усе це, повторююсь, свідчить лише про одне - як простий селянин, так і міліціонер розуміють, що така влада нам не потрібна".

За словами народного депутата, прихильники Віктора Ющенка звикли працювати в екстремальних умовах. "Чим більше есдеки намагаються на нас тиснути, тим більше людей приходить до нас. Кращої антиреклами Януковичу, ніж підтримка СДПУ(о), годі було вигадати", - вважає Віктор Балога.

За його словами, виборчою кампанією провладного кандидата на Закарпатті займається особисто губернатор Різак. "Фактично, обласний осередок Партії регіонів усунуто від роботи. Тобто, реально кампанією Януковича на Закарпатті займаються ті ж люди, що й виборами міського голови Мукачевого. Відповідно, залишились і методи їхньої роботи - залякування прихильників Віктора Ющенка, примусове використання бюджетників для збору підписів на підтримку Януковича, необґрунтовані перевірки бізнес-структур опонентів тощо", - зазначив народний депутат.

Прес-служба Центрального штабу Віктора Ющенка

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG