Доступність посилання

ТОП новини

Чорновiл протестує проти подiлу кандидатiв у президенти на "основних" i "не основних".


Кандидат у президенти Андрiй Чорновiл заявив про неприпустимiсть подiлу кандидатiв на цю посаду на "основних" i "не основних".

На його думку, такий подiл суперечить елементарним демократичним нормам цивiлiзованого суспiльства i дискредитує виборчий процес загалом, повiдомляє прес-служба кандидата. А.Чорновiл закликав всiх кандидатiв на посаду президента поважати вибiр кожного громадянина України i робити подiбнi висновки тiльки пiсля офiцiйного голосування.

Таку заяву А.Чорновiл зробив пiсля повiдомлення свого уповноваженого представника в Центрвиборчкомi В''ячеслава Iванова про те, що на засiданнi ЦВК в понедiлок пiд час розгляду питання про проведення жеребкування щодо надання телеефiру для передвиборної агiтацiї i черговостi видання передвиборних програм в газетах уповноважений представник Вiктора Ющенка Юрiй Ключковський заявив про нiби несправедливiсть нинішньої форми жеребкування в алфавiтному порядку для "основних кандидатiв" на посаду президента - В.Ющенка i В.Януковича.

Думку Ю.Ключковського пiдтримав i уповноважений представник в ЦВК кандидата в президента Петра Симоненка Георгiй Пономаренко. Вiн запропонував провести "жеребкування для визначення порядку жеребкування".

Інтерфакс-Україна

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG