Доступність посилання

ТОП новини

Мороз має намір передати в ЦВК матеріали про порушення Януковичем передвиборної агітації.


Лідер Соціалістичної партії, кандидат у Президенти Олександр Мороз має намір подати в Центральну виборчу комісію, матеріали, що свідчать про порушення прем''єр-міністром, кандидатом у Президенти Віктором Януковичем норм передвиборної агітації.

Про це Мороз сказав журналістам у Кривому Розі (Дніпропетровська область).

"У нас є кілька оформлених документів, щоб звернутися в Центральну виборчу комісію і суд, і ми будемо звертатися", - сказав він.

За словами Мороза, Соціалістична партія зараз збирає в регіонах матеріали, що підтверджують порушення з боку виборчого штабу Януковича.

Мороз не виключив, що якщо ЦВК підтвердить порушення, кандидатуру Януковича буде знято з реєстрації.

"Усе, що лягає в норми закону, нами відпрацьовується. Набирається багато документів на користь того, що його (Януковича)... навіть можуть зняти з реєстрації", - сказав Мороз.

Він також заявив, що зараз виборчий штаб Януковича, маючи підтримку місцевих адміністрацій, готується до фальсифікації виборів, у першу чергу, у Донецькій і Дніпропетровській областях.

"За попередніми даними, влада готує широкомасштабну провокацію... Зокрема, 100% підтримку Януковича в Донецькій і Дніпропетровській областях", - сказав Мороз.

Як повідомляло агентство, раніше Мороз заявив, що Янукович істотно перевищує розміри виборчого фонду при проведенні політичної агітації.

Мороз також зазначив, що збір підписів на підтримку Януковича ведеться із застосуванням тиску на виборців.

Українські Новини

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG