Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко відвідав Миколаївську область.


Петро Каландирець

Віктор Ющенко спілкується з миколаївськими журналістами
Одеса, 17 серпня 2004 - Успішним був візит кандидата на посаду Президента України, лідера блоку „Наша Україна” Віктора Ющенка до Миколаївської області. На площах шести районів регіону збиралося чимало виборців, яким цікава була точка зору пана Ющенка на подальший розвиток України. Влада перешкод не чинила.

Під час зустрічі з виборцями райцентру Первомайськ Віктор Ющенко підтримав ідею проведення позачергової сесії Верховної Ради України. За його словами, кожен день для української опозиції є днем спеціального терору.

“Його відчувають представники бізнесових кіл, прихильних до блоку „Наша Україна”, керівники органів місцевого самоврядування”.

Віктора Ющенка не здивувала заява голови Компартії України Петра Симоненка на нещодавній прес- конференції в Одесі, де він заявив про небажання підписувати Угоду про чесні вибори. На думку лідера блоку „Наша Україна”, „для комуністів така ідея є фікцією, якої вони ніколи дотримуватися не будуть”.

Компанієвська скеля святе для козацтва місце на Миколаївщині
Віктор Ющенко: „Для них найближчим є сьогодні союз з Віктором Януковичем. Публічно це неможливо, а віртуально цей союз вже давно існує. Це та верхівка комуністів, яка зрадила думи і переживання людей, які зустрічаються з Петром Симоненком і вірять в ідеї комуністів”.

Лідер блоку „Наша Україна” в інтерв”ю радіо „Свобода” спростував і заяву Петра Симоненка про щотижневі зустрічі опозиційної парламентської фракції з Леонідом Кучмою на предмет забезпечення перемоги пана Ющенка на виборах у жовтні 2004 року.

Компанієвська скеля святе для козацтва місце на Миколаївщині
Віктор Ющенко: „Комуністи завжди брехали. Я переговорів жодних не веду і не проводив. А якщо вони проводять, тоді і виходять на „конституційну реформу”. Вони шушукаються, ухвалюють ті чи інші політичні домовленості зі владою. Це не моя дорога. Мене легко перевірити – є служба безпеки, є міліція. Вони сидять „на хвості” з ранку до вечора. Вони дуже легко скажуть, де я буваю. Люди мого кола всі під наглядом, всі під наружкою...”

Під час поїздки на Миколаївщину Віктор Ющенко взяв участь і у засіданні Координаційного Центру Спілки територіальних козацьких громад біля Компаніївської скелі – святого для козацтва місця. Учасники заходу ухвалили заяву, в якій підтримали лідера блоку „Наша Україна” як кандидата на посаду Президента України.

Компанієвська скеля святе для козацтва місце на Миколаївщині
„Ми, представники крайових козацьких організацій, об”єднали свої зусилля для реалізації спільних заходів. Принципово виступаємо проти антидержавних і антинародних сил, за оздоровлення і заміну системи влади в Україні,” – йдеться в ухваленій заяві.

Під час перебування на Миколаївщині Віктора Ющенка супроводжувала і група народних депутатів України з фракції „Наша Україна”. Вони позитивно оцінили результати проведених в регіоні зустрічей.




XS
SM
MD
LG