Доступність посилання

ТОП новини

МОРОЗ ПРОГНОЗУЄ, ЩО ВИЙДЕ У ФІНАЛ ПЕРШОГО ТУРУ ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ ВИБОРІВ РАЗОМ З ЮЩЕНКОМ.


Лідер СПУ України кандидат у Президенти України Олександр МОРОЗ прогнозує, що він разом з кандидатом у Президенти лідером блоку “Наша Україна” Віктором ЮЩЕНКОМ набере найбільшу кількість голосів у першому турі виборів Президента 31 жовтня.

Про це він повідомив журналістам на прес-конференції в Лубнах Полтавської області. “Якщо так не буде, то другого туру голосування не буде”, - сказав О.МОРОЗ. Він мав на увазі, що за умови виходу у фінал голосування кандидата від влади прем’єр-міністра України Віктора ЯНУКОВИЧА, вибори не можна вважати чесними.

Довірена особа кандидата у Президенти О.МОРОЗА, народний депутат України Юрій ЛУЦЕНКО заявив, що, на думку соціалістів, влада готує фальсифікацію виборів за зразком подій у Мукачевому. Він зазначив, зокрема, що “конкурс на виготовлення прозорих урн для голосування на виборчі дільниці виграло підприємство донецького регіону, також щодо забезпечення технічного складу виборчих комісій зараз перевага 2:1 кандидатур від влади”. Також Ю.ЛУЦЕНКО додав, що порушенням є той факт, що приміщення для голосування надаються лише при наявності підсобних приміщень. Таким чином, О.МОРОЗ разом з лідером КПУ Петром СИМОНЕНКОМ і лідером блоку “Наша Україна” В.ЮЩЕНКОМ сподіваються скоординувати зусилля для контролю за проведенням чесних виборів.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG