Доступність посилання

ТОП новини

ТОМЕНКО ЗАЯВЛЯЄ, ЩО КОМАНДА ЯНУКОВИЧА НА ХАРКІВЩИНІ “ЙДЕ НА ВІДВЕРТІ ІНФОРМАЦІЙНІ ПРОВОКАЦІЇ”.


Голова комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Микола ТОМЕНКО заявляє, що команда кандидата у Президенти України Віктора ЯНУКОВИЧА на Харківщині “йде на відверті інформаційні провокації”.

Про це йдеться в коментарі М.ТОМЕНКА, переданому УНІАН парламентським комітетом з питань свободи слова та інформації.

Зокрема, М.ТОМЕНКО зазначає: “Те, що команда В.ЯНУКОВИЧА максимально використовує адмінресурс у своїй виборчій кампанії, знають майже всі в Україні, за винятком керівника виборчого штабу ЯНУКОВИЧА Сергія ТИГИПКА”, який зовсім нещодавно говорив, що кампанія В.ЯНУКОВИЧА буде побудована "виключно на позитиві" й уникатиме брудних технологій.

Однак, зазначає голова парламентського комітету, “команда В.ЯНУКОВИЧА розуміє, що навіть адмінресурс може не допомогти йому виграти президентські вибори, зокрема й у такому важливому регіоні як Харківщина. Тому команда В.ЯНУКОВИЧА йде на відверті інформаційні провокації”.

Так, повідомляє М.ТОМЕНКО, Харківське обласне відділення Партії регіонів випустило газету (відповідальний за випуск ШЕЛЕСТОВ А. А., видруковано в типографії СПДФЛ ДАНЮК В. А. "Нормальные цены", замовлення № ВА 0000214), у якій розповідається про В.ЯНУКОВИЧА, його родину, а також розміщено агітаційні матеріали довірених осіб В.ЯНУКОВИЧА від Харківщини. Водночас, у виданні Партії регіонів надруковано статтю "Чем грозит Украине победа Ющенко?".

У цій статті, розповідає М.ТОМЕНКО, друкується відверто неправдива й наклепницька інформація щодо Віктора ЮЩЕНКА. Ці "дані" вже кілька років тиражуються "брудними" ЗМІ, попри те, що були багаторазово спростовані, в тому числі й через суд, зазначає він, підкреслюючи, що лексику цієї статті ілюструє той факт, що навіть організацію "Просвіта", яка виступає за збереження української мови, названо "чорносотенною".

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG