Доступність посилання

ТОП новини

СПІЛЬНІ РИСИ У ПРОГРАМАХ СИМОНЕНКА, МОРОЗА, КІНАХА І ЮЩЕНКА МОЖУТЬ ЗАБЕЗПЕЧИТИ ОСТАННЬОМУ ПІДТРИМКУ З БОКУ ЦИХ КАНДИДАТІВ У ДРУГОМУ ТУРІ ВИБОРІВ – ГРИЦЕНКО.


Спільні риси у виборчих програмах кандидатів у Президенти Петра СИМОНЕНКА, Олександра МОРОЗА, Анатолія КІНАХА і Віктора ЮЩЕНКА можуть забезпечити останньому підтримку з боку перерахованих кандидатів у другому турі виборів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав сьогодні в ході презентації плану дій В.ЮЩЕНКА “Десять кроків назустріч людям” заступник керівника виборчої кампанії кандидата Анатолій ГРИЦЕНКО. Він позитивно оцінив наявність схожих положень у програмах зазначених кандидатів.

А.ГРИЦЕНКО повідомив, що серед 10 кроків плану дій В.ЮЩЕНКА є такі як: створення п’яти мільйонів нових робочих місць, забезпечення пріоритетного фінансування соціальних програм (передбачається поновлення 10-річного терміну навчання у середній школі і 5-бальної системи оцінки знань), збільшення бюджету завдяки зменшенню податків, рішуча боротьба з корупцією, створення безпечних умов для життя громадян, сприяння розвитку українського села, духовності, підвищення боєздатності армії, проведення зовнішньої політики в інтересах українського народу.

А.ГРИЦЕНКО наголосив, що презентований план дій є “планом самого В.ЮЩЕНКА, а не витвором технологів”. “Це його світогляд і абсолютно реальні переконання”, - наголосив він. А.ГРИЦЕНКО також підкреслив, що презентований документ є “абсолютно реалістичним”. Він також не передбачає жодних запозичень ззовні, а натомість спирається виключно на внутрішні ресурси.

Говорячи про відмінність програм В.ЮЩЕНКА та Віктора ЯНУКОВИЧА, А.ГРИЦЕНКО звернув увагу журналістів на те, що план першого передбачає поетапні дії, а програма другого декларує принцип, за яким всі все мають отримати одразу.

А.ГРИЦЕНКО також додав, що в разі забезпечення зараз рівних умов доступу кандидатів в Президенти до ЗМІ, В.ЮЩЕНКО отримав би вже в першому турі виборів понад 60% голосів виборців. Водночас, він переконаний, що другий тур таки відбудеться, причому з численними спробами влади сфальсифікувати результати виборів. А.ГРИЦЕНКО додав, що команда В.ЮЩЕНКА не допустить цього, зокрема завдяки роботі понад 100 тисяч спостерігачів на виборчих дільницях.

Говорячи про стратегію виборчої кампанії В.ЮЩЕНКА, А.ГРИЦЕНКО сказав, що той збирається використовувати під час неї біг-борди, проте не в такому обсязі, як це робить кандидат від влади. За словами А.ГРИЦЕНКА, пік виборчої кампанії В.ЮЩЕНКА припаде на вересень-жовтень цього року. УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG