Доступність посилання

ТОП новини

ЯКЩО ПОЛІТИЧНА РЕФОРМА НЕ БУДЕ ЗДІЙСНЕНА ДО ВИБОРІВ, ТО ВОНА НЕ БУДЕ ЗДІЙСНЕНА Й ПІСЛЯ – КУЧМА.


Якщо політична реформа не буде здійснена до виборів, то вона не буде здійснена й після. Про це Президент України Леонід КУЧМА заявив сьогодні на урочистих зборах з нагоди 13-ї річниці Незалежності України у Києві. Він підкреслив, що вважає політичну реформу великим шансом для демократичного піднесення України.

"Вона (політична реформа – УНІАН) передбачає запровадження такої системи державного управління, яка зробить неможливою будь-яку одноосібну концентрацію владних повноважень", зазначив він. У зв''язку з цим він ще раз висловив здивування тим, чому від функціонерів Європейського Союзу лунають застереження щодо здійснення реформи, яка, на переконання Президента, має встановити в Україні систему державного управління, подібну до тих, що існують у країнах Євросоюзу.

"На тобі, Боже, що мені не гоже", - гласить народна мудрість, що відкриває нам очі на не зовсім коректні поради єврофункціонерів, які озвучують міфологеми наших короткозорих і лицемірних опозиціонерів", - підкреслив Президент.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG