Доступність посилання

ТОП новини

ЦВК ЗАТВЕРДИЛА КОШТОРИС У СУМІ 700 ТИС. ГРН. НА ПРОВЕДЕННЯ ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ ВИБОРІВ ЗА КОРДОНОМ.


ЦВК затвердила кошторис видатків на підготовку та проведення президентських виборів за кордоном в сумі 700 тис. грн.

Як передає кореспондент УНІАН, за таке рішення проголосували всі 14 присутніх на сьогоднішньому засіданні членів комісії.

Зокрема на придбання канцелярських товарів передбачається витратити 80 тис. грн., на транспорт та його утримання – 160 тис. грн., на оренду приміщень та оргтехніки – 45 тис. грн. (відповідно 15 та 30 тис.). Крім цього на відрядження планується витратити 140 тис. грн.

У рішенні ЦВК також зазначається, що на виготовлення пам''яток для офіційних спостерігачів за виборами на закордонних дільницях буде витрачено 65 тис. грн., на розміщення інформації в ЗМІ піде 55 тис. грн. Виготовлення запрошень для виборців та списків виборців коштуватиме відповідно по 15 тис. грн. Загалом на сьогодні кількість діючих дипломатичних установ України становить 114.

Крім цього в 2004 році планується відкрити ще 4 установи. Кошторис затверджений, виходячи з прогнозованого курсу долара на 2004 рік – 5,42. За попередніми даними кількість українських виборців за кордоном сягає 214 тис. 347 чоловік.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG