Доступність посилання

ТОП новини

Медведчук вважає збереження влади центристів заставою успіхів економіки і стабільності.


Голова Адміністрації Президента, лідер Соціал-демократичної партії (об''єднаної) Віктор Медведчук вважає збереження влади представників центристських сил заставою стабільності і подальших економічних успіхів.

Про це сказано у привітанні Медведчука з Днем незалежності, текст якого мають Українські Новини.

"Найбільш важливою запорукою збереження позитивних соціально-економічних зрушень і загальної стабільності в незалежній Україні залишається утримання політичного керівництва в руках представників центристських кіл", - сказано у привітанні.

Медведчук визначає це як завдання для СДПУ(о) на виборах Президента.

"Вирішення цього завдання потребує рішучої мобілізації наших сил під час президентської кампанії", - сказано в повідомленні.

Зі слів Медведчука, економічні успіхи, які почала демонструвати Україна, стали результатом роботи урядової коаліції, і СДПУ(о), як її частина, може пишатися своїм внеском у ці досягнення економіки.

Разом з тим, лідер СДПУ(о) вважає, що ефект від цих досягнень для українців не буде відчутним без соціальних реформ. Він також закликає свою партію не знижувати активність, спрямовану на впровадження політичної демократії і проведення докорінної реформи політичної системи.

"Упевнений, що загальними і наполегливими зусиллями ми здобудемо перемогу в ім''я утвердження в Україні гуманістичного суспільства", - сказано у привітанні.

Як повідомляло агентство, у липні на з''їзді СДПУ(о) Медведчук закликав партію не допустити перемоги кандидатів від опозиції на виборах Президента.

СДПУ(о) на виборах підтримує кандидата в Президенти, прем''єр-міністра, лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Українські Новини

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG