Доступність посилання

ТОП новини

КІНАХ РОБИТИМЕ ВСЕ МОЖЛИВЕ, ЩОБ ВИБОРЧА КАМПАНІЯ ПРОХОДИЛА ПРОЗОРО ТА ДЕМОКРАТИЧНО.


Кандидат в Президенти України, лідер Партії промисловців та підприємців України Анатолій КІНАХ робитиме все можливе, щоб виборча кампанія проходила прозоро та демократично. Про це він сказав у ході інтернет-конференції в УНІАН.

За словами А.КІНАХА, для нього це не менш важливо, ніж забезпечити власний позитивний результат на виборах.

Він пообіцяв сприяти тому, щоб громадяни України приймали рішення на основі власного вибору. "І як скаже народ – носій влади – так і має бути", - зауважив кандидат у Президенти. А.КІНАХ сказав, що робитиме все, аби громадяни України, які прийдуть на виборчі дільниці 31 жовтня, приймали рішення “на основі доступу до прозорої об’єктивної інформації, розуміння логіки того, що відбувається в країні і, безперечно, на основі спільної відповідальності за майбутнє нашої держави”.

А.КІНАХ сказав, що його турбує розвиток суспільно-політичних подій в Україні під час президентської виборчої кампанії. "У мене є право робити відповідні висновки", - сказав А.КІНАХ, нагадавши, що за останні 14 років він обіймав багато вищих посад в Україні, тричі був обраний до парламенту, був главою уряду.

"Мене дуже турбує, що суспільству, нам всім нав’язують конфігурацію з протилежностей. З одного боку - влада, до якої рівень довіри в суспільстві дуже низький, а з іншого - різноманітна опозиція, яка рветься до влади. Я впевнений, що це не той розвиток подій, який дасть нам можливість забезпечити консолідацію суспільства і держави... для того, щоб забезпечувати гідний розвиток України, захистити економічні і політичні інтереси", - сказав кандидат у Президенти.

За словами А.КІНАХА, є громадяни, які тримають на своїх плечах державу, забезпечують її життєдіяльність, поки політики сваряться. А.КІНАХ підкреслив, що це серйозна самодостатня сила, яку називають третьою силою, як протилежність тим двом крайнощам, які нав’язуються суспільству.

Себе А.КІНАХ також відніс до цієї третьої сили, зауваживши, що він вестиме боротьбу чесними методами: "не за принципом "проти", а за принципом "за": за чесну державу, за відповідальну перед народом владу, за пріоритет загальнонаціональних інтересів, за гідне майбутнє наших дітей і внуків”.

А.КІНАХ заперечив, що він є запасним варіантом влади на виборах. "Ми самодостатня сила, ми не допустимо, щоб нас перетворили в кишеньковий механізм для досягнення короткострокових посадових чи вузькополітичних цілей".

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG