Доступність посилання

ТОП новини

РЕЙТИНГ ЯНУКОВИЧА “НАМАГАЮТЬСЯ ЗБУДУВАТИ НА СТРАХОВІ ЛЮДЕЙ” – ГРИНІВ.


Рейтинг кандидата на пост Президента України, діючого прем’єр-міністра України Віктора ЯНУКОВИЧА “намагаються збудувати на страхові людей”. Про це сказав сьогодні на прес-конференції перший заступник керівника Центрального штабу Віктора ЮЩЕНКА Ігор ГРИНІВ.

Як повідомляє прес-служба Центрального штабу В.ЮЩЕНКА, І.ГРИНІВ зазначив, що “суспільство почало закриватися для соцопитувань, і свідченням цього є існування на сьогодні 60% так званих “відмовників” серед опитуваних, які відмовляються відповідати на поставлені питання”. За словами І.ГРИНІВА, 50% опитуваних довіряють соціології, правду ж говорить кожний четвертий респондент. ”Одні сьогодні бояться сказати, що вони - за ЮЩЕНКА, інші – стидаються сказати, що вони - за ЯНУКОВИЧА”, - наголосив І.ГРИНІВ.

Він вважає, що люди нещирі, відповідаючи на питання соціологів, через те, що “їхні політичні симпатії можуть призвести до переслідування їх особисто та членів їх сімей”, “вони можуть бути звільненими з роботи” або “не хочуть вирізнятися від загалу”.

“60% людей переконанні, що їхнє волевиявлення буде таємним, - говорить І.ГРИНІВ, - і саме тому очікується рекордно висока явка виборців”. Він продемонстрував журналістам “зведені дані шести соціологічних фірм рейтингів основних кандидатів в Президенти за останній рік”.

За усередненими даними серпня, рейтинг В.ЮЩЕНКА сягнув 31,3%, В.ЯНУКОВИЧА – 23,5%. “Інтервал між ними значно більший, ніж це подають окремі соціологи”, - наголосив І.ГРИНІВ.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG