Доступність посилання

ТОП новини

Центральний штаб кандидата на посаду Президента Віктора Ющенка повідомив про можливі провокації щодо “нашоукраїнців” 9-го вересня


Про це заявив заступник керівника центрального штабу Віктора Ющенка Тарас Стецьків. За його словами, політична партія “Українська національна асамблея”, яку очолює Едуард Коваленко, планує провести біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Києві мітинг на підтримку Віктора Ющенка із використанням стилізованої під фашистську свастику символіки.

Про це заявив заступник керівника центрального штабу Віктора Ющенка Тарас Стецьків.

За його словами, політична партія “Українська національна асамблея”, яку очолює Едуард Коваленко, планує провести біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Києві мітинг на підтримку Віктора Ющенка із використанням стилізованої під фашистську свастику символіки.

Тарас Стецьків: “Найбільш правдоподібний сценарій, напевно, очевидний : дискредитувати кандидата на Президента Віктора Ющенка. Організація, яку очолює Едуард Коваленко, ця партія відпрацьовує ресурси, вкладені у неї, і прагне створити таку картинку для центральних телеканалів, яка б дискредитувала кандидата на Президента Віктора Ющенка, відповідно, носила б провокаційний характер, і центральні канали до кінця виборів мали б її тиражувати”.
XS
SM
MD
LG