Доступність посилання

ТОП новини

Феодосійська міська організація Партії регіонів України практично припинила своє існування, і майже всі її члени висловилися на підтримку кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка


Про це в інтерв’ю кримським журналістам заявив один з її колишніх керівників Сергій Важнєв. За словами Сергія Важнєва, з Феодосійської міської організації Партії регіонів вийшли понад 400 її членів, тобто абсолютна більшість.

Про це в інтерв’ю кримським журналістам заявив один з її колишніх керівників Сергій Важнєв.

За словами Сергія Важнєва, з Феодосійської міської організації Партії регіонів вийшли понад 400 її членів, тобто абсолютна більшість.

Усі вони увійшли до регіональної організації „Нашої України”. Віктор Важнєв заявив, що причина розвалу цієї парторганізації у Феодосії – антинародна політика центрального і кримського керівництва Партії регіонів. Прес-служба Кримського республіканського відділення Партії регіонів спростовує цю інформацію, за її даними, Сергій Важнєв був виключений з неї кілька днів тому. Раніше кримські мас-медіа повідомляли, що позачергова конференція феодосійських “регіоналів” проголосувала за вихід з цієї партії.
XS
SM
MD
LG