Доступність посилання

ТОП новини

ГРОМАДСЬКА КАМПАНІЯ ПОРА ПРОВЕДЕ 1 ЛИСТОПАДА ВИБОРІВ ПРЕЗИДЕНТА МИРНУ МАНІФЕСТАЦІЮ БІЛЯ ЦВК НА ЗАХИСТ РЕЗУЛЬТАТІВ.


Громадська кампанія ПОРА заявила про проведення 1 листопада мирної маніфестації біля будівлі Центральної виборчої комісії на захист результатів виборів Президента України (перший тур виборів відбудеться 31 жовтня – УНІАН).

Як передає кореспондент УНІАН, сьогодні понад 200 активістів кампанії ПОРА живим ланцюгом вишукувались біля входу до ЦВК. Одна з активісток зачитала текст звернення до громадян України, у якому говориться, що ПОРА 1 листопада о 9.00 розпочне у Києві мирну маніфестацію, яка триватиме до оголошення офіційних результатів виборів Президента України.

Очікується, що цей захід буде однією з найбільш масових акцій в історії незалежної України. У зверненні підкреслюється, що молоді люди, які утворили громадську кампанію ПОРА, усвідомили, що від них "також залежать зміни на краще, і з цим почуттям вони йдуть на вибори Президента", "але зрозуміли, що через численні порушення волевиявлення громадян опинилось під загрозою з боку тих, хто думає, що може силою змінити волю народу. Ми відчуваємо відповідальність перед українським народом в цю критичну мить історії. Ми прагнемо змінити його долю. Ми відстоюємо право вільного і чесного вибору свого майбутнього громадянами України", тому громадська кампанія заявляє, що не допустить силового варіанту виборів.

У своєму зверненні ПОРА наголошує, що бере за приклад "досвід Махатми Ганді та всього індійського народу, а також Чехословаччини, Польщі та інших країн, які довели, що ненасильницький спротив сильніший за брутальну силу".

Після зачитування звернення активісти кампанії підняли Державний прапор України і прапор ПОРА.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG