Доступність посилання

ТОП новини

ПРЕЗИДЕНТСЬКУ КАМПАНІЮ-2004 КУЧМА НАЗИВАЄ "НАЙБРУДНІШИМИ ВИБОРАМИ ЗА ВСЮ ІСТОРІЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ".


Президент України Леонід КУЧМА називає виборчу президентську кампанію 2004 року "найбруднішими виборами за всю історію незалежності України".

Про це він сказав сьогодні журналістам після участі в нараді з проблем утилізації твердого ракетного палива, яка відбулася в Павлограді Дніпропетровської області.

За словами Л.КУЧМИ, "ті засоби, які використовують у виборчій кампанії дехто з кандидатів, щонайменше, аморальні. А якщо хтось йде ва-банк – це не в інтересах України, а у власних інтересах, для задоволення своїх амбіцій особистих".

Л.КУЧМА також відзначив, "що практично всі кандидати на пост Президента роблять вигляд, що обирають самодержця всія України, що немає Конституції, немає уряду, немає парламенту". Л.КУЧМА відзначив, що кандидати обіцяють людям великі зарплати і пенсії. Ці обіцянки Президент назвав "навіть не популізмом, це набагато більше", оскільки, коли кандидат сяде у крісло Президента, то йому ж "треба буде відповідати".

Президент України також відзначив, що "ми повинні обирати Президента України, його права і обов''язки чітко записані у Конституції". І він попросив звертати на це увагу. Л.КУЧМА також відзначив, що кількість кандидатів в Президенти ставить перед усіма питання, що щось не так "в нашому законодавчому домі".

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG