Доступність посилання

ТОП новини

КІНАХ ЗАКЛИКАЄ НЕ ПЕРЕНОСИТИ ПОЛІТИЧНЕ ПРОТИСТОЯННЯ ДО ПАРЛАМЕНТУ.


Кандидат у Президенти України, голова Партії промисловців і підприємців України Анатолій КІНАХ закликає не переносити політичне протистояння та загострення політичної конкуренції в ході виборчої кампанії до сесійної зали Верховної Ради України.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Центрального виборчого штабу А.КІНАХА.

Кандидат у Президенти України зазначив, що “окремі політичні сили у Верховній Раді намагаються штучно загострити стосунки серед народних депутатів та відносини депутатських фракцій, дестабілізувати роботу вищого законодавчого інституту в Україні”.

“Я нагадую усім парламентаріям, що Верховна Рада – не арена для політичних битв та ігрищ. Верховна Рада повинна займатися законотворчою роботою - ухваленням законів, які визначають подальший розвиток України та її економіки, покращання добробуту населення”, - наголосив А.КІНАХ.

Він запевнив, що представники ПППУ у Верховній Раді виступатимуть за побудову чесної, публічної та відвертої роботи парламентарів. А.КІНАХ закликав згуртуватися навколо формування не владної чи опозиційної більшості, а навколо “насправді демократичної парламентської більшості для вирішення нагальних проблем державотворення, економіки країни, покращання рівня життя громадян”.

А.КІНАХ звернувся до народних депутатів “негайно відкласти особисті амбіції та кривди, зайнявшись, натомість, ухваленням та розглядом законопроектів, які мають забезпечити системні перетворення в країні, реалізацію життєво важливих соціальних програм”.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG