Доступність посилання

ТОП новини

Коаліція “Сила народу” називає фальшивкою прес-реліз, поширений 28 вересня агентством “Ройтерс”


У повідомленні інформагентства із посиланням на лікарів клініки "Рудольфінергаус" мовилося про те, що отруєння кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка є абсолютно безпідставними з медичної точки зору. Команда Ющенка заявляє, що президент австрійської клініки не підписував жодного документа, який би давав підстави так вважати. Коментарі ж довкола захворювання Ющенка передвиборчий штаб кандидата на найвищу посаду в Україні кваліфікує як такі, що спрямовані на дискредитацію опозиційного кандидата.


У повідомленні інформагентства із посиланням на лікарів клініки "Рудольфінергаус" мовилося про те, що отруєння кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка є абсолютно безпідставними з медичної точки зору.

Команда Ющенка заявляє, що президент австрійської клініки не підписував жодного документа, який би давав підстави так вважати. Коментарі ж довкола захворювання Ющенка передвиборчий штаб кандидата на найвищу посаду в Україні кваліфікує як такі, що спрямовані на дискредитацію опозиційного кандидата.

Говорить керівник виборчого штабу Ющенка Олександр Зінченко:

“Зростає відрив Ющенка від Януковича, цей відрив стає критичним, тому влада розуміє, що їй потрібні надзусилля. Тоді в Адміністрації Президента розробляється сценарій для того, щоб звинуватити Ющенка , що він і його команда вигадали всю цю історію із отруєнням. Професор віденського університету наполягає на тому, що він не підписував жодного документу, який давав би підстави посилатися у прес-релізі. Таким чином ми маємо чисту фальшивку”.
XS
SM
MD
LG