Доступність посилання

ТОП новини

Шiсть парламентських фракцiй i груп вимагають від кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка відмовитися від участі у виборчiй кампанiї


Таку заяву від “Регіонів України”, СДПУ(О) , Трудової України” "Демiнiцiатив", та групи "Союз" виголосив сьогодні у парламенті народний депутат Геннадiй Самофалов.

Таку заяву від “Регіонів України”, СДПУ(О) , Трудової України” "Демiнiцiатив", та групи "Союз" виголосив сьогодні у парламенті народний депутат Геннадiй Самофалов.

Геннадiй Самофалов: “Нещодавно керівник фракції “Наша Україна”, кандидат на Президента України Віктор Ющенко із трибуни Верховної Ради України звинуватив українську владу у замахові на своє життя. Українська влада – це тисячі людей. Пан Ющенко звинуватив у тяжкому злочині не когось окремо, а всіх загалом, у тому числі і народних депутатів, які входять до складу парламентсько-урядової коаліції. У свою сумнівну та жорстоку гру Віктор Ющенко спробував втягти не лише політичні сили України, а й іноземну лікувальну установу. Своїми діями він зганьбив Україну перед світовою громадою”.

Реагуючи на заяву шести парламентських фракцій ,член “Нашої України” Валерій Асадчев назвав це брудною боротьбою:

“Думаю, що зараз попередній оратор тільки зайвий раз підтвердив у сьому українському народу, що це дійсно був замах на Віктора Ющенка, тому що, як кажуть, “на злодії і шапка горить”. Бо це та шапка, які крав і краде до сьогоднішнього дня їхній кандидат. Всі чудово знають, що якщо б Віктора Андрійовича не відвезли до Австрії, то могли б бути летальні наслідки. Чому ви не говорите про те, як Леоніда Даниловича лікували у Баден-Бадені? Тому що в Україні, виявляється, йому навіть клізму не могли правильно поставити. Він хіба не ганьбив нашу охорону здоров’я?”
XS
SM
MD
LG