Доступність посилання

ТОП новини

Комісія Верховної Ради з розслідування обставин отруєння кандидата на президента Віктора Ющенка сьогодні оприлюднила перші результати своєï роботи. Депутати не мають точноï відповіді на запитання: отруïли Ющенка чи ні?


Сам Віктор Ющенко і досі перебуває у лікарні “Рудольфінерхаус”. Австрійські медики дійшли висновку, що захворювання українського політика є нетиповим, і це дає підставу говорити про підозру застосування біологічної зброї. Лікарі потребують допомоги фахівця у сфері бойових засобів та біологічноï зброї.

Сам Віктор Ющенко і досі перебуває у лікарні “Рудольфінерхаус”.

Медики цієї клініки підозрюють застосування щодо нього речовин, які містяться в біологічній зброї. Про це повідомив віце-спікер Олександр Зінченко, посилаючись на звернення лікарів до Ющенка.

Австрійські медики дійшли висновку, що захворювання українського політика є нетиповим, і це дає підставу говорити про підозру застосування біологічної зброї. Лікарі потребують допомоги фахівця у сфері бойових засобів та біологічноï зброї.

Під листом стоять підписи провідних спеціалістів клініки "Рудольфінергаус” .

Як повідомили представники блоку “Наша Украïна”, двоє фахівців з біологічноï зброї вже погодилися надати лікарям свою допомогу.
XS
SM
MD
LG