Доступність посилання

ТОП новини

КРАВЧУК ВИСЛОВЛЮЄ СУМНІВ ЩОДО МОЖЛИВОСТІ ВИКЛЮЧЕННЯ УКРАЇНИ З РАДИ ЄВРОПИ.


Лідер парламентської фракції СДПУ(о) Леонід КРАВЧУК висловлює сумнів щодо можливості виключення України з Ради Європи.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні на прес-конференції у Центральному виборчому штабі кандидата у президенти Віктора ЯНУКОВИЧА.

«Коли будуть приймати рішення щодо України, будуть зважати на її геополітичне становище, будуть рахуватися з принципами європейської безпеки», - сказав Л.КРАВЧУК.

Водночас він висловив сумнів у необхідності з боку європейських політиків постійно лякати Україну можливими санкціями у випадку визнання президентських виборів недемократичними. «Я б не хотів, щоб нас так настирливо всі лякали… Я не думаю, що потрібно в таких тонах говорити про наші вибори», - сказав перший Президент України.

Л.КРАВЧУК висловив переконання, що необхідно спочатку дочекатись виборів, побачити, якими вони будуть, а потім уже говорити про їхню можливу недемократичність.

Як повідомляв УНІАН, ряд депутатів Парламентської Асамблеї Ради Європи заявляли про можливість застосування до України санкцій починаючи від позбавлення права голосу української парламентської делегації і завершуючи призупиненням членства у Раді Європи у випадку визнання виборів недемократичними.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG