Доступність посилання

ТОП новини

В американському місті Темпе (штат Аризона) кандидати на посаду президента Сполучених Штатів обговорили під час теледебатів питання національної безпеки та економіки


Кандидат від демократів Джон Керрі знову критикував свого суперника – нинішнього президента Джорджа Буша – за воєнну операцію в Іраку. Керрі, зокрема, заявив “Я піду шляхом Франкліна Рузвельта, Рональда Рейгана, Джона Кеннеді – за їх правління ми утворили сильний союз у світі. Ми працювали разом зі світовим співтовариством, мали чудову розвідку і могли зробити світ безпечнішим”, сказав Джон Керрі.

Кандидат від демократів Джон Керрі знову критикував свого суперника – нинішнього президента Джорджа Буша – за воєнну операцію в Іраку. Керрі, зокрема, заявив: “Я піду шляхом Франкліна Рузвельта, Рональда Рейгана, Джона Кеннеді – за їх правління ми утворили сильний союз у світі. Ми працювали разом зі світовим співтовариством, мали чудову розвідку і могли зробити світ безпечнішим”, сказав Джон Керрі.

Джордж Буш, висунутий Республіканською партією на другий президентський термін, у свою чергу, заявив: “Так, ми можемо гарантувати безпеку, якщо не звернемо зі шляху боротьби з тероризмом, якщо сприятимемо поширенню свободи та демократії у світі”, сказав Джордж Буш.

Це був третій – останній – раунд теледебатів. За результатами опитування громадської думки, Буш і Керрі мають практично однакові шанси на перемогу у виборах 2-го листопада.
XS
SM
MD
LG