Доступність посилання

ТОП новини

КУЧМА ЗАЯВИВ, ЩО ЙОМУ НЕ БАЙДУЖЕ, ЯКУ ОЦІНКУ ВИСТАВЛЯТЬ ВИБОРЦІ І ВЕСЬ СВІТ ПРОВЕДЕННЮ ВИБОРЧОЇ КАМПАНІЇ.


Президенту України Леоніду КУЧМІ не байдуже, яку оцінку виставлять українські виборці і весь світ проведенню виборчої президентської кампанії.

Про це він заявив на зустрічі з представниками силових структур у понеділок.

«Мені не байдуже, яку оцінку виставлять нам і Україні наші виборці і весь світ», - сказав глава держави.

За його словами, від того, як цивілізовано пройдуть вибори, залежить подальший

розвиток країни. «Я думаю, що ми зацікавлені в тому, щоб це відбулось згідно з нашим законом, згідно з нашою Конституцією, щоб іншого не було», - наголосив Л.КУЧМА.

Він зауважив, що «вибори - це іспит кожного з нас на атестат зрілості». Л.КУЧМА нагадав, що в Україну приїхала велика кількість спостерігачів, понад 4 тис. В той же час як в РФ на президентських виборах було 900 спостерігачів.

«Бачите, як нас люблять в світі, як поважають і як кожний по-своєму зацікавлений в тому, як пройде виборча кампанія», - зауважив Л.КУЧМА.

Президент зауважив, що він, як ніхто, інший «зацікавлений, щоб вибори пройшли насамперед чесно».

При цьому Л.КУЧМА висловився, що, на його думку, всі, хто сьогодні зібрались до нього на нараду, думають так само і зможуть зробити все, щоб вибори пройшли чесно.

«Не дай Господи Боже, щоб нас хтось звинуватив в спробі чи сфальсифікувати вибори, чи – ще гірше – зробити вибори недійсними», - наголосив Л.КУЧМА і додав, що відкидає такі сценарії.

Він нагадав, що неодноразово заявляв, що «вибори відбудуться своєчасно і якщо не 31 жовтня, то 21 листопада буде обраний новий Президент України».

Л.КУЧМА також сказав, що сьогодні владі є чим звітувати перед народом – “вона робила все, щоб покращити економічну і політичну ситуації в державі”.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG