Доступність посилання

ТОП новини

ВІЗИТ ПУТІНА ВПЛИНЕ НА РЕЙТИНГИ КАНДИДАТІВ У ПРЕЗИДЕНТИ УКРАЇНИ – РОСІЙСЬКИЙ ПОЛІТОЛОГ.


Президент Інституту національної стратегії (Москва) Станіслав БЄЛКОВСЬКИЙ вважає, що візит Президента РФ Володимира ПУТІНА до України вплине на рейтинги кандидатів у президенти. Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні на прес-конференції в Києві.

За словами політолога, близько 3-4% може додатися до рейтингу кандидата в президенти Віктора ЯНУКОВИЧА не в результаті цього окремого візиту, а «в результаті всієї кампанії Росії на підтримку В.ЯНУКОВИЧА». При цьому С.БЄЛКОВСЬКИЙ вважає, що «це агресивна підтримка безумовно погіршила репутацію Росії в Україні і так чи інакше не поліпшить відношення між елітами двох країн. Це означає, що навіть у разі перемоги В.ЯНУКОВИЧА агресивна підтримка Росії може бути конвертована в погіршення відносин між Росією та Україною».

Шанси В.ЯНУКОВИЧА І В.ЮЩЕНКА на цих виборах російський політолог назвав «блискучими. Вони – гарнi молоді чоловіки, і я думаю, що кожен з них, програвши вибори, зможе нарешті зітхнути повними грудьми і зажити спокійним людським життям без яєць, отрут та інших політтехнологічних знарядь».

На запитання з приводу ролі і місця Віктора МЕДВЕДЧУКА після виборів С.БЄЛКОВСЬКИЙ сказав, що той «має намiр виконувати ключову роль при будь-якому Президенті. При В.ЯНУКОВИЧУ він збирається бути прем''єром і власними руками береться нівелювати деякі суперечності всередині донецької команди, між Рінатом АХМЕТОВИМ і Андрієм КЛЮЄВИМ. У цьому його величезна цінність. При В.ЮЩЕНКУ В.МЕДВЕДЧУК збирається бути посередником між В.ЮЩЕНКОМ і В.ЯНУКОВИЧЕМ і всією рештою еліти. Якщо це йому вдасться – дуже добре. Якщо не вдасться – необов''язково людина повинна бути великим начальником. Ось я, примiром, не великий начальник і аніскільки із цього приводу не комплексую. Чого й бажаю В.МЕДВЕДЧУКУ».

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG