Доступність посилання

ТОП новини

ОМЕЛЬЧЕНКО ЗАКЛИКАЄ КАНДИДАТІВ І ЇХНІХ ПРИХИЛЬНИКІВ ЧІТКО ДОТРИМУВАТИСЯ ЗАКОНОДАВСТВА І СТАНДАРТІВ ПОЛІТИЧНОГО СУПЕРНИЦТВА НА ВИБОРАХ.


Кандидат на пост Президента України, голова Української партії „Єдність”, Київський міський голова Олександр ОМЕЛЬЧЕНКО з метою недопущення негативних процесів, здатних дестабілізувати політичну ситуацію в країні, звернувся до усіх кандидатів у Президенти і їхніх прихильників із закликом чітко дотримуватися Конституції і законодавства України, а також європейських норм і стандартів політичного суперництва у відповідальний момент. Про це йдеться у зверненні, текст якого передано агентству УНІАН.

“Наближається доленосна подія в історії нашої незалежної держави – вибори Президента України. Результат цього волевиявлення стане вирішальним етапом для подальшого демократичного розвитку суспільства, забезпечення прав, свобод і добробуту кожної людини. Саме тому вибори Президента мають відбутися на засадах прозорості, відкритості, толерантності та цивілізованої політичної конкуренції”, - йдеться у зверненні.

Звертаючись до кандидатів, О.ОМЕЛЬЧЕНКО зазначає, що усвідомлюючи свою історичну місію і відповідальність перед суспільством, кандидати на високий державний пост повинні зосередити зусилля на створенні умов для здійснення громадянами вільного, свідомого вибору.



“Саме від нашої виваженості та мудрості великою мірою залежить громадянський спокій в країні, а також зміцнення авторитету України у світовому співтоваристві.

Я звертаюся до кандидатів на пост Президента України, всіх органів державної влади та органів місцевого самоврядування, до керівників підприємств, установ і організацій, до кожного виборця з проханням зробити все можливе для того, щоб сьогоднішні вибори пройшли організовано та конструктивно! Адже успішне проведення вільних, чесних і справедливих виборів та визнання суспільством їх результатів – важлива ознака демократичної зрілості держави”, - зазначається в документі.

О.ОМЕЛЬЧЕНКО побажав усім претендентам на найвищий державний пост гідно завершити передвиборчу кампанію, а українському народу – зробити мудрий вибір заради щасливого майбутнього держави.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG