Доступність посилання

ТОП новини

31 ЖОВТНЯ – 1 ЛИСТОПАДА В “УКРАЇНСЬКОМУ ДОМІ” ДІЯТИМЕ ДОДАТКОВИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ СПОСТЕРІГАЧІВ НА ВИБОРАХ.


31 жовтня – 1 листопада у Палаці мистецтв „Український дім” у Києві діятиме додатковий Інформаційний центр Міжвідомчої робочої групи зі сприяння діяльності офіційних спостерігачів від іноземних держав і міжнародних організацій на виборах Президента України 2004 року.

Як повідомили УНІАН у прес-службі МЗС, Інформаційний центр, який має на меті забезпечення публічної прозорості, відкритості та демократичності виборчого процесу, створено відповідно до домовленості керівництва Міжвідомчої робочої групи з керівниками місій зі спостереження, які прибули в Україну.

У Центрі розгорнуто 48 робочих місць, що відповідає кількості зареєстрованих Центральною виборчою комісією України місій від іноземних держав і міжнародних організацій. Центр також обладнано сучасною комп’ютерною технікою з можливістю доступу до мережі Інтернет, засобами зв’язку та іншою оргтехнікою; у холі „Українського дому” встановлено монітор, на який будуть транслюватись прямі включення з Центральної виборчої комісії.

Представники українських та іноземних ЗМІ, акредитовані для висвітлення президентських виборів, мають можливість скористатися послугами Центру, який впродовж 31 жовтня - 1 листопада працюватиме цілодобово.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG