Доступність посилання

ТОП новини

В українському парламенті обговорювали сьогодні президентські вибори, що відбулися у неділю. Члени фракцій більшості прикрасили свої столи у сесійній залі біло-блакитними стрічками за Віктора Януковича, а депутати “Нашої Украïни” встановили на столах помаранчеві прапорці за свого лідера Віктора Ющенка


Депутати двох протилежних таборів заявляли про перемогу свого представника у першому турі і виступали на його підтримку у другому турі.


Депутати двох протилежних таборів заявляли про перемогу свого представника у першому турі і виступали на його підтримку у другому турі.

Народний депутат від більшості Віктор Кирилов: “Треба сприйняти цей результат спокійно, підготуватися до другого туру, я вважаю що наша перемога, перемога нашого кандидата Віктора Януковича, буде впевненою, показовою і абсолютно легітимною”.

Лідер опозиційноï фракціï Юлія Тимошенко: “Янукович ніколи не буде президентом Украïни, тому що в першому турі ним став Віктор Ющенко. І я хочу вам сказати , що народ Украïни не обере ґвалтівника виборів народних в Украïні своїм президентом ніколи”.

Поки Верховна Рада обговорювала вибори, під ïï стінами тривала масова акція молодіжних організацій проти фальсифікаціï виборів. Студенти вимагали оголосити справжні результати підрахунку голосів та відправити у відставку міністра внутрішніх справ і міністра освіти.
XS
SM
MD
LG