Доступність посилання

ТОП новини

ЗАЯВА КОМАНДИ КАНДИДАТА ВІД ВЛАДИ ПРО НЕДОЦІЛЬНІСТЬ ДЕБАТІВ З ЮЩЕНКОМ СВІДЧИТЬ ПРО ТЕ, ЩО ЯНУКОВИЧ БОЇТЬСЯ ВІДКРИТОЇ ДИСКУСІЇ – ШТАБ ЮЩЕНКА.


"Заява команди Віктора ЯНУКОВИЧА засвідчує, що провладний кандидат не готовий до дебатів з лідером виборчих перегонів - Віктором ЮЩЕНКОМ", - таку позицію штабу висловила прес-секретар В.ЮЩЕНКА Ірина ГЕРАЩЕНКО, повідомили УНІАН у прес-службі кандидата.

"Команда ЯНУКОВИЧА намагалася знайти алібі для провладного кандидата, шукаючи різні аргументи щодо його фактичної відмови від участі в дебатах, мотивуючи це то його зайнятістю, то іншими непереконливими аргументами", - зазначила І.ГЕРАЩЕНКО. На її думку, "у які б слова не була одягнута ця відмова, це тільки підтвердження того, що В.ЯНУКОВИЧ не готовий до дискусії у прямому ефірі та до жорстких запитань, заздалегідь незрежисованих". "Ми переконані, що які б аргументи не наводила команда ЯНУКОВИЧА, український народ чудово розуміє, що кандидат від влади просто боїться відкритої дискусії з ЮЩЕНКОМ", - наголосила прес-секретар.

Вона також відзначила, що відмова В.ЯНУКОВИЧА від участі у відкритій дискусії, "миттєво перекреслила образ ЯНУКОВИЧА як сильного політика, що його так довго намагалася вибудувати його команда. Це все насправді руйнує розбудований політтехнологами образ ЯНУКОВИЧА як мужнього політика. Справжній лідер не повинен боятися відкритих дискусій".

"Команда В.ЯНУКОВИЧА усвідомлює, що він програє дебати В.ЮЩЕНКОВІ, так, як насправді програв і перший тур президентських виборів", - переконані у штабі В.ЮЩЕНКА. * * * За інформацією ІТАР-ТАРС, у сьогоднішній заяві виборчого штабу кандидата на пост Президента України В.ЯНУКОВИЧА наголошується, що участь прем''єр-міністра Віктора ЯНУКОВИЧА в прямих теледебатах з опозиційним кандидатом на пост президента Віктором ЮЩЕНКОМ штаб ЯНУКОВИЧА вважає за недоцільне доти, доки ЮЩЕНКО не відмовиться від слів, які принижують гідність ЯНУКОВИЧА".

Як йдеться в заяві, штаб В.ЯНУКОВИЧА сподівається, що В.ЮЩЕНКО "вибачиться перед своїм опонентом, і це дозволить розглянути питання про проведення з ним телевізійних дебатів" перед другим туром президентських виборів, що намічені на 21 листопада. Штаб стверджує, що їх кандидат у президенти "ніколи не уникав неупередженої і змістовної полеміки між представниками різних політичних сил, яка б йшла на благо країни і зміцнювала демократичні основи політичного діалогу".

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG