Доступність посилання

ТОП новини

КУЧМА ПООБІЦЯВ ЮЩЕНКУ ДАТИ ДОРУЧЕННЯ СБУ ДОСЛІДИТИ СИТУАЦІЮ З РОБОТОЮ ЦВК В ОСТАННІ ДНІ – ЗІНЧЕНКО.


Керівник Центрального штабу кандидата на пост Президента Віктора ЮЩЕНКА Олександр ЗІНЧЕНКО повідомив, що Президент України Леонід КУЧМА пообіцяв В.ЮЩЕНКУ дати доручення Службі безпеки України дослідити ситуацію з роботою Центральної виборчої комісії України в останні дні.

Як передає кореспондент УНІАН, О.ЗІНЧЕНКО повідомив, що про це йшлося у телефонній розмові В.ЮЩЕНКА з Л.КУЧМОЮ.

За словами О.ЗІНЧЕНКА, «зміст розмови в цілому зводився до наступного: Президент має знати про масштаби спроб втручання у виборчий процес, про рівень впливів на цей процес і мати з цього приводу достовірну документальну інформацію, оскільки йдеться про забезпечення конституційних прав громадян України».

О.ЗІНЧЕНКО зазначив, що «ми вимагаємо від ЦВК негайного оприлюднення всіх результатів виборів як по дільничним, так і по територіальним виборчим дільницям, і в цілому по загальнонаціональному підрахунку голосів».

Президент пообіцяв серйозно говорити з головою ЦВК, аби отримати достовірну інформацію про те, що відбувається в останні 4 доби у ЦВК, повідомив О.ЗІНЧЕНКО. «Він пообіцяв, що дає доручення СБУ документально підготувати свої дослідження з цього питання»,- зазначив О.ЗІНЧЕНКО.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG