Доступність посилання

ТОП новини

УГОДА ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО МІЖ КОАЛІЦІЄЮ "СИЛА НАРОДУ" І ПППУ Є КРОКОМ ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЧЕСНИХ І ПРОЗОРИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ ВИБОРІВ – КІНАХ.


Лідер Партії промисловців і підприємців України Анатолій КІНАХ вважає підписання угоди про співробітництво між коаліцією "Сила народу" і ПППУ кроком до консолідації заради забезпечення чесних і прозорих результатів президентських виборів в Україні.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні після підписання угоди. "Сьогодні ми об''єднуємо зусилля по консолідації всіх суспільних політичних здорових моральних сил в державі, щоб забезпечити кінцевий результат виборів Президента на основі чесної, прозорої конкуренції, на основі святого права громадян України на свободу волевиявлення. Для нас це є принципове завдання", - підкреслив А.КІНАХ.

Відповідаючи на запитання, чи означає підписання сьогоднішньої угоди його перехід з так званої "третьої сили України" до опозиції, лідер ПППУ зауважив, що термін "третя сила" є умовним. За словами А.КІНАХА, в даному випадку йдеться про "самодостатніх людей, яким не байдуже, в чиїх руках Україна опиниться після президентських виборів". "Це - підприємці, промисловці, які хочуть чесно робити свою справу і не повзати на колінах перед чиновниками. Це та сила, яка, по-суті, тримає на своїх плечах державу", - наголосив він.

У свою чергу, коментуючи підписання угоди, лідер коаліції "Сила народу", кандидат на пост Президента України Віктор ЮЩЕНКО зазначив, що документ – "це демонстрація того, що, незалежно від політичної ідеології, ми зараз сходимося в одному: ми не повинні допустити фальсифікацію виборів, неконтрольований розвиток політичного процесу". В.ЮЩЕНКО також зазначив, що на його думку, "безплідні дискусії" навколо таких тем як мова, міжконфесійсні відносини нав''язуються Україні владою, "тільки щоб тримати нас в розбраті".

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG