Доступність посилання

ТОП новини

ЮЩЕНКО ПЕРЕКОНАНИЙ, ЩО ЗМІНА ЯНУКОВИЧЕМ ВИБОРЧОЇ ТАКТИКИ НЕ ОЗНАЧАЄ ВІДМОВУ ВІД СПРОБ МАНІПУЛЯЦІЙ.


Кандидат на посаду президента України Віктор ЮЩЕНКО переконаний, що зміна його суперником, прем''єр-міністром Віктором ЯНУКОВИЧЕМ, тактики перед другим туром виборів, не означає відмови від спроб подальших маніпуляцій.

Як заявив сьогодні В.ЮЩЕНКО журналістам, вже зараз можна говорити про те, що ознакою другого туру стало затягування Центрвиборчкомом оголошення остаточних результатів до останнього дозволеного законодавством дня.

"А це у мене відібрало як мінімум тиждень можливості для зустрічей з людьми", - зазначив В.ЮЩЕНКО.

При цьому, за його словами, його суперник увесь цей час мав перевагу, оскільки дуже важко розрізнити, коли В.ЯНУКОВИЧ виступає як прем''єр-міністр, а коли – як кандидат у Президенти.

"Коли міністр праці та соціальної політики Михайло ПАПІЄВ кілька днів поспіль на кожному кроці розповідає про унікальність урядових рішень – що це - соціальна реклама чи політична реклама кандидата від влади?", - запитав В.ЮЩЕНКО.

При цьому він висловив переконання, що влада продовжує вірити у можливість фальсифікації. "Перший тур показав безмежну віру влади в можливість фальсифікацій. До останнього дня проводилася філігранна робота через суди, через уточнення протоколів виборчих комісій, щоб обдурити мене, як головного конкурента і забрати мільйони голосів", - зазначив лідер "Нашої України".

"Поведінка і тактика влади увійде в історію як тактика маніпуляцій", - додав він.

Як повідомляв УНІАН, цього тижня прем''єр-міністр В.ЯНУКОВИЧ відмінив дві робочі поїздки – до Житомирської та Дніпропетровської областей. Програмою перебування В.ЯНУКОВИЧА, зокрема передбачалися прямі ефіри на місцевих телеканалах.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG