Доступність посилання

ТОП новини

ГОЛОВА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ВВАЖАЄ, ЩО ПЕРШИЙ ТУР ВИБОРІВ НА БУКОВИНІ ПРОЙШОВ НА ДЕМОКРАТИЧНИХ ЗАСАДАХ.


Голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло РОМАНІВ вважає, що перший тур президентських виборів на Буковині відбувся “толерантно” і “на демократичних засадах”.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив на сьогоднішній прес-конференції у Чернівцях. (31 жовтня у Чернівецькій області на виборах Президента України у першому турі виборів за Віктора ЮЩЕНКА проголосувало 66,3% буковинців, за Віктора ЯНУКОВИЧА – 17,9%. Явка виборців становила 73,3% - УНІАН.)

“Сьогодні я маю достатньо підстав стверджувати, що незважаючи на високий коефіцієнт політичної напруги, вибори 31 жовтня 2004 року в нашій області відбулись на демократичних засадах, без суттєвих порушень виборчого законодавства, толерантно, з дотриманням громадського порядку”, - сказав він. М.РОМАНІВ висловив вдячність всім жителям краю, які “сумлінно виконали свій громадянський обов’язок, всім учасникам виборчого процесу, які у день виборів проявили виваженість, мудрість і толерантність”.

М.РОМАНІВ також зазначив, що за дорученням прем’єр-міністра В.ЯНУКОВИЧА у всіх районах Буковини проведені наради “з питань належного забезпечення виборчого процесу”. “Йдеться про максимальне сприяння в уточненні списків, де було найбільше проблем, і поліпшення матеріально-технічного оснащення дільниць”, - сказав він.

Він також заявив, що облдержадміністрація вимагає від державних службовців чіткого дотримання чинного виборчого законодавства і хотіли б, щоб таку позицію “мали усі учасники виборчого процесу”.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG