Доступність посилання

ТОП новини

ШТАБ ЮЩЕНКА ОФІЦІЙНО НАГОЛОШУЄ, ЩО НЕ ПОТРЕБУЄ ПІДТРИМКИ КОЗАКА ТА КОВАЛЕНКА, І НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ ПІДПИСУВАТИ З НИМИ УГОД.


Центральний виборчий штаб кандидата на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКА офіційно наголошує, що не потребує підтримки голови "ОУН в Україні" Романа КОЗАКА та лідера Всеукраїнської політичної партії "Українська національна асамблея" Едуарда КОВАЛЕНКА, і не збирається підписувати з ними жодних угод. Як повідомили УНІАН у прес-службі Центрального штабу В.ЮЩЕНКА, цю заяву штабу озвучила прес-секретар В.ЮЩЕНКА Ірина ГЕРАЩЕНКО.

У заяві наголошується, що "і Е.КОВАЛЕНКО, і Р.КОЗАК уже давно підписали політичні угоди зі штабом В.ЯНУКОВИЧА та з Адміністрацією Президента і виконують їхні вказівки".

"Центральний виборчий штаб В.ЮЩЕНКА висловлює категоричний протест проти "брудних" технологій, якими влада звичним для неї способом намагається діяти і під час другого туру виборів. Технічні кандидати, які під час першого туру виборів грали відведену їм владою роль "козачків", розповідаючи на провладних телеканалах брехню про В.ЮЩЕНКА і намагаючись викривити його справжню позицію в очах виборців та представити В.ЮЩЕНКА в негативному контексті, сьогодні знову беруться за своє і заявляють про свою начебт#10 підтримку лідера виборчих перегонів", зазначається у заяві штабу.

"Зокрема, Р.КОЗАК, оцінку якому на виборах дали самі виборці, що добре зрозуміли його справжню роль під час першого туру, сьогодні знову, виконуючи вказівки Адміністрації Президента і штабу В.ЯНУКОВИЧА, заявляє про свою начебто підтримку В.ЮЩЕНКА і оголошує про начебто підписання якихось угод з ним. Про свою псевдо-підтримку В.ЮЩЕНКА заявляє і Е.КОВАЛЕНКО", повідомляє Центральний штаб В.ЮЩЕНКА.

За словами І.ГЕРАЩЕНКО, штаб також просить ЗМІ, які оприлюднюють ці повідомлення, усвідомити свою відповідальність за об''єктивне висвітлення виборчих перегонів і збалансовану подачу інформації. У випадку, якщо вони подають позицію цих осіб, які не мають жодного відношення до політичної коаліції, що підтримує В.ЮЩЕНКА, то їм також слід подавати і офіційну позицію штабу народного кандидата, який не визнає їхньої підтримки, зазначила І.ГЕРАЩЕНКО.

"Раніше кандидат у Президенти В.ЮЩЕНКО заявляв, що не потребує підтримки від Е.КОВАЛЕНКА, Р.КОЗАКА та інших подібних політичних персонажів. Ще на початку передвиборної кампанії В.ЮЩЕНКО радив їм підтримувати В.ЯНУКОВИЧА, а не себе. З того часу позиція штабу не змінилася", підкреслюється у заяві.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG