Доступність посилання

ТОП новини

НА РІВНЕНЩИНІ Й ВОЛИНІ НЕВІДОМІ РОЗКЛЕЮВАЛИ ЛИСТІВКИ, СПРЯМОВАНІ НА РОЗПАЛЮВАННЯ МІЖНАЦІОНАЛЬНОЇ ВОРОЖНЕЧІ – ШТАБ ЮЩЕНКА.


12 листопада на Рівненщині в містечку Степань Сарненського району та навколишніх селах невідомі з автомобіля "Мерседес" розклеювали фальшиві листівки під заголовком "Україна для українців" з провокаційним змістом, спрямованим на розпалювання міжнаціональної ворожнечі, та вихідними даними начебто від Рівненського обласного штабу Віктора ЮЩЕНКА.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Центрального штабу В.ЮЩЕНКА, за фактом порушення Закону "Про вибори Президента" народним депутатом Сергієм ОЛЕКСІЮКОМ було направлено депутатське звернення до управління СБУ в Рівненській області. Проте обласне управління Служби безпеки дало відповідь, що склад злочину є, але ця справа перебуває у компетенції обласної прокуратури. Як повідомляє Рівненський штаб В.ЮЩЕНКА, прокуратура досі не порушує кримінальну справу.

Також 12 листопада у приміщенні Камінь-Каширської райдержадміністрації Волинської області дружина священика місцевої церкви Ірина МИХАЙЛОВА отримала в кіоску, що знаходиться у вестибюлі РДА, 100 агітаційних листівок провокативного характеру, ідентичних тим, що виявлені у Степані.

Потім вона передала їх своєму чоловіку, отцю Юрію. Комісією виборців у складі п''яти чоловік було складено акт про порушення Закону "Про вибори Президента України", під яким підписалась також І.МИХАЙЛОВА. У зв''язку з виявленими провокаційними листівками у Камінь-Каширському довірені особи кандидата у президенти В.ЮЩЕНКА Михайло ПОТАПЧУК, Володимир АНТОНЕНКО та народний депутат України Євген КИРИЛЬЧУК направили відповідні запити до прокуратури Волинської області.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG