Доступність посилання

ТОП новини

ПРЕДСТАВНИЦІ НАЙБІЛЬШИХ ЖІНОЧИХ ОБ’ЄДНАНЬ УКРАЇНИ ЗАКЛИКАЛИ ГРОМАДЯН ПІДТРИМАТИ ЮЩЕНКА.


Представниці найбільших жіночих громадських об’єднань України сьогодні на прес-конференції підписали звернення на підтримку Віктора ЮЩЕНКА, закликаючи українських громадян "проявити пильність у день виборів, чинити опір фальсифікаціям". "Нас багато, разом ми переможемо!", - говориться в документі.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Центрального штабу В.ЮЩЕНКА, голова Фонду Вячеслава Чорновола Атена ПАШКО зазначила: "Страх творить суспільство рабів. Ми не маємо бути рабами". На її думку, позбавитися страху громадянам допоможуть чесні правоохоронці. "Ми хочемо їх поважати, пишатися ними, не хочемо їх зневажати, - сказала вона. – Ми переконані, що правоохоронці стануть на захист гуманності й не будуть виконувати вказівки злочинного, корумпованого керівництва".

Почесна голова Союзу українок Мотря БРУНЬКО звернулась окремо до Президента Леоніда КУЧМИ, прем’єра Віктора ЯНУКОВИЧА та української влади: "Ви боретесь не з В.ЮЩЕНКОМ, а з усім українським народом. Як можна так ненавидіти свій народ, щоб так йому брехати?", - запитала вона. "Матері й жінки – мирні люди, ми хочемо вільно й чесно обрати Президента. Шановні посестри, прийдіть і проголосуйте за В.ЮЩЕНКА!", - закликала активістка.

На думку президента Міжнародної ліги "Матері та сестри - молоді України" Галини ЯБЛОНСЬКОЇ, зараз в Україні відбувається "боротьба між темними і світлими силами, між добром і злом". На її думку, перемога останнього "загрожує не лише Україні, а й усьому світу". "Я звертаюся до людей доброї волі всього світу не залишатися байдужими до долі Україні", - наголосила вона.

"Нарешті у нас з’явився лідер, - сказала народна артистка України Раїса НЕДАШКІВСЬКА. – На землю прийшла гарна, добра, чесна й розумна людина. Допоможи їй, Боже!".

На думку голови Всеукраїнського жіночого Товариства імені Олени Теліги Ольги КОБЕЦЬ, "В.ЯНУКОВИЧ втратив честь значно раніше, ніж назвався новою владою". "Він втратив честь давно, коли згвалтував жінку. На жаль, його оточують інші чоловіки, які втратили честь, а також жінки, які втратили свою гідність – ви знаєте, як вони називаються", - заявила вона.

Звернення підписали всі присутні активістки, а також інші представниці жіночих організацій – усього під документом на підтримку В.ЮЩЕНКА стоїть 14 підписів.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG