Доступність посилання

ТОП новини

У Маріїнському палаці в Києві відбулася зустріч Президента Леоніда Кучми з міжнародними посередниками з врегулювання політичноï кризи в Украïні. У ній взяли участь президенти Польщі та Литви Олександр Кваснєвський та Валдас Адамкус, комісар Євросоюзу Хав”єр Солана, Генеральний секретар ОБСЄ Ян Кубіш, голова Держдуми Росіï Борис Гризлов і український спікер Володимир Литвин. Також були присутніми Віктор Ющенко та Віктор Янукович.


Після переговорів Леонід Кучма заявив, що сторони домовилися утриматися від застосування сили і негайно розблокувати органи державноï влади.

Леонід Кучма: “Сторони дійшли згоди щодо створення експертноï групи для проведення термінового юридичного аналізу та внесення відповідних пропозицій про завершення президентських виборів на підставі відповідного рішення Верховного суду Украïни.

Сторони дійшли згоди щодо ухвалення у пакеті з внесенням змін до закону “Про вибори Президента Украïни” політичноï реформи з внесенням змін до Конституціï Украïни відповідно до проекту закону 4180 та формування на цих засадах уряду Украïни”.

Політики збираються знову зустрітися за круглим столом після того, як своє рішення оголосить Верховний суд Украïни.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG